Rock coverband The Streets uit Kerkdriel
in finale Regio Oost Nederland in

 ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO 2016/2017’

Yes!!!! We horen bij de acht beste coverbands van Regio Oost Nederland (Gelderland en Overijssel) en staan als publiekswinnaar in de Regio-Finale op zaterdag 24 september a.s. in Podium Gigant in Apeldoorn. In deze finale spelen de bands om de titel ‘Beste coverband van Oost Nederland’ gekozen door de vakjury en het publiek. De vakjury-winnaar en publiekswinnaar plaatsen zich direct voor de Semi-Finals die zullen plaatsvinden in tot poppodium omgebouwde Event Centre Culemborg. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale in dé Poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en diverse optredens gaat het nu écht spannend worden.              

 

We hebben jullie steun en aanmoedigingen nu meer dan ooit nodig om het beste uit onszelf te kunnen halen, dus zorg dat jullie erbij zijn op zaterdag 24 september!!! Vanaf 19.15 uur start onze Regio-Finale in Podium Gigant!
Het programma op zaterdag 24 september a.s. is in willekeurige volgorde:

Brother Wolf: The Cult tribute uit Culemborg
Fools Gold: Rock coverband uit Lettele
Four the Record: Pop, Rock coverband uit Marknesse
Jack!: Rock coverband uit Groesbeek
Just Jo: Pop, Rock, Soul coverband uit Zutphen
The Blitzers: Seventies coverband uit Zwolle
The Green Monkeys: Rock coverband uit Gramsbergen
The Streets: Rock coverband uit Kerkdriel
Naast de strijd om de titel ‘Beste coverband van Oost Nederland’ en een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2016/2017. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens de Regio-Finale of Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.
Iedereen die op zaterdag 24 september aanwezig is, mag weer een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. En dat kan er natuurlijk maar één zijn: The Streets!!
See ya in Podium Gigant in Apeldoorn!!!!!!!

Event Performers

Event Date

24 september 2016 - 24 september 2016

Event Time

02:00 PM - 00:00 AM

Event Location