Voor het voorprogramma van de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 heeft de organisatie besloten om eens een band te contracteren die geen Queenmuziek ten gehore brengt. Doormiddel van deze keuze willen wij meer het concert concept naar voren brengen, want tijdens een concert wijkt het muzikale programma immers ook af van de hoofdact. Als voorwaarde hebben wij wel gesteld dat er een Rockband in het voorprogramma moet staan.

Het voorprogramma van de Queenparty Waalre wordt dit jaar verzorgd door Rock Coverband The Streets uit Kerkdriel. Deze enthousiaste en kwalitatief goede Rock Coverband, is met hun repertoire bestaande uit voor iedereen herkenbare rocknummers van o.a. Metallica, Pearl Jam, The Doors, Muse, Cult, Police, Guns ’n Roses, etc. een uitstekende aanvulling op het muzikale programma van de Queenparty Waalre.

Door de jaren heen heeft The Streets vele optredens verzorgd in binnen- en buitenland, hebben zij in het voorprogramma gestaan van de Dijk en hebben zij succesvol meegedaan met Clash of The Coverbands, waar zij in seizoen 2016/2017 via de voorrondes als vakjurywinnaar en vervolgens 2x publiekswinnaar in de Benelux Semi-Finals uit zijn gekomen.

Queenparty Waalre>Lijn
Hoofdprogramma Queenparty Waalre 2017
Queenparty Waalre>MayQueen

Als hoofdact tijdens de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 hebben wij een bij vele bekende en door de Queenparty Waalre organisatie, zeer gewaardeerde band staan. Niemand minder dan de uit Duitsland afkomstige Queen Tribute band MayQueen staat op het podium. Deze energieke band brengt het publiek in een wervelende twee uur durende show de mooiste en beste nummers van Queen ten gehore. Zij dragen daarmee bij aan een geweldige muzikale avond.

Queenparty Waalre>Lijn
Kaartverkoop Queenparty Waalre

De kaartverkoop voor de Queenparty Waalre van 18 maart 2017 is op 1 januari 2017 van start gegaan. De toegangskaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via website. Het bestelformulier kun je hier vinden.

Event Performers

Event Date

18 maart 2017

Event Time

07:00 PM

Ticket Price

Event Location